Novi Sad
22.04.2014.
13:40 > 13:43
Unutrašnja kontrola MUP-a ispitala je danas i policajce iz stanice sa Detelinare jer su navodno tukli grupu mladića iz Velikog rita nakon što su ih uhvatili u krađi.

Komentari 116

  • neko tamo

    26.04.2014 08:13
    zastita policije?
    vas ocigledno niko nije privodio niti ste dosli u kontakt sa nasom policijom kad to pricate...
    imaju oni srece sto nisu interi dosli ili ne daj Boze zandari...
  • hmmm?

    24.04.2014 08:49
    Ja ovde ne vidim da je iko ikoga maltretirao. Priveli su cetiri momka, a jednom su konstatovane lakse povrede. Lakse povrede mogu da budu masnica, ogrebotina, uboj. Nesto sto je mogao i sam sebi da napravi.

    Mora da se stane u zastitu i policije posto ocigledno da kada nekoga privedu odmah mogu da se ljudi vade na neku brutalnost i da kazu kako je to strasno. I onda se nadje gomila programiranih mozgova koji ce odmah da stanu u zastitu jadnih i ugnjetavanih. Kada citam komentare ispade da policija svaki dan bije, muci, sece itd.
  • brka

    24.04.2014 08:27
    ma trebali su da ih maze?
    sve lopove I kriminalce I dilere droge I huligane bi trebali javno prebijati ... to je vid prevencije kako ne bi postali divlji zapad u kome svako radi sta mu je volja....
    Dusanov zakonik uvesti
  • Opet ja

    23.04.2014 17:49
    Dopuna
    Neko rece u komentaru da su Askalije albanizovani Romi sa Kosova...
    Oni sami za sebe kazu da su Askalije (pleme) iz grada Izraela, koje se pominje jos u Bibliji...Sami kazu da sa Romima nemaju nikakve veze,sto je i potvrdjeno...Ja jesam Rom pravoslavac, i moji su ovde vekovima,i otezemo kad divanimo, i molim Vas, sugradjane, da pravite razliku izmedju nas i njih...
    Kako mi starosedeoci da se branimo na ulici od raznoraznih napada i prozivanja zbog ovih i ovakvih? Mi sa njima nemamo nista zajednicko...A doticni Abedin, moze da prica sta hoce...Uostalom, njegov pokojni brat je svirao u Garavom sokaku, tako da...oni su ovde i duze od 1999. godine...
  • MILAN DET

    23.04.2014 15:35
    ABEDIN TOPLICA
    Prvi taj Dino Toplica je vise puta privodjen i zadrzavan u prostorijama velika postenjacina , sto nisu nasli starije policajce pa da ih oni tuku posto ih znaju sta su sve krali , strasnoooo, a koliko te askalije imaju krivicni dela to niko ne pita BITNO DA JE NASLOV U NOVINAMA POLICAJCI PRETUKLI , STRASNO
  • Ilija Čvorović

    23.04.2014 11:54
    I ja sam gladan pa ne kradem gvožđe!Tući,tući i samo tući!
  • mnm

    23.04.2014 10:47
    Empatija i licemerje
    Ja bih sve vas zastitnike ubogih, gladnih i bolesnih, nesvrstanih i svrstanih zamolio da probate malo suzivot sa istim tim osobama, mozda se ljubav produbi i utroji.
    Zasto ih vi dusebriznici ne nahranite, ili njihov poglavica Abedin (neko je pomenuo pasaz u futoskoj-jevrejska je u pitanju ali poenta je tu) pa se mozda i smanji broj kradja i problema?
    Zasto ne provedete jedan dan medju njima da cujete kako im je divan opus "ubij/zakolji" pesmica i stihova - verujte mi na rec, slusam ih svaki dan, nekima od vas bi se uvukle pod kozu.
  • 23.04.2014 09:04
    Jadna policija,ako ne iterveniše naj... ako interveniše opet naj... Šta da rade.Zakon ih ne štiti vidite da ih skidaju kao glinene golubove. Lopovluk je svuda. Moj savet toj jadnoj deci je za tu šugavu platu što dobijete nemojte se izlagati riziku već dupe uza zid i čekajte da oluja prođe.Vidite da cela država ode u ambis.
  • 23.04.2014 05:38
    Psihopate u uniformi...
    Danas Askalije sutra mi ostali gradjani...mislite o tome...
  • Kalauz

    23.04.2014 05:34
    Poslovali smo sa Romima (izvinite ja ih zovem po starom imenu kao i oni sami -cigani) i kako im nije bilo po volji pretilti mi. Odem u polilciju da ih prijavim a oni mi kažu zašto ste sa njima poslovali. E sad ću ja njih da sredim. Onda oni nas prijave pa eto belaja jer ugrožavamo prava manrginalnih grupa i ribali nas u mupu.
    Osećam da su u Vojvodini neki narodi više ravnopravni od drugih.
    A "treniranje strogoće" nad 4 crnpurasta lopova se već dogodila a posle toga se digla velika buka. Jedno vreme im niko ništa nije smeo a oni radili sve što volu pa sada i pucaju na policajce na dužnosti.
    Sad kad policija vrši svoju dužnost ponovo ispada da se ugrožavaju prava marginalnih grupa.
    Pa ko je ovde sada ugrožen?
  • 23.04.2014 05:08
    @ NikolaNS
    Dragi moj,treba ne imati ni malo mozga pa ne uvideti da Vas pokrece mrznja.Strasno je ono sto ste Vi napisali.Toliko mrznje,ostrascenosti i frustracije odavno ne procitah u nekom komentaru.Ne radi se ovde samo o kradji,da neko stiti lopove,kradljivce,niti samo o Romima,njihovim pravima i drustvanoj prihvatljivosti vec je po meni mnogo krupnije pitanje,postupanje drzavnog sluzbenika,lica kojemu je povereno sprovodjenje zakona.Posao policije NIJE da tuce ljude.Tacka.
    Isto tako moram da primetim da ovo laziranje glasanja od strane urednistva ovog portala radija 021,nikako ne doprinosi njihovoj popularnosti,niti pokazuje pravo stanje javnoh mnenja u nasem gradu.Ne mrzimo svi Cigane i nismo svi za to da policija pendreci koga stigne.
  • 22.04.2014 22:33
    "Treba da vidite kako „demokratski“ dere američka policija.
    A tek njihova vojna policija!
    Prvi bez svedoka, a ovi drugi, redom. I svedoke.
    Posle se pozivaj na prava…"
    Da, a onda grad i ministarstvo (znaci poreski obveznici) placaju milionske odstete. To si zaboravio da napises.

    Ali, nije ni cudo sto je policija takva, kad je 99% zatucane sadisticke rulje (zvane "gradjani") podrzava.
    Ali i cinjenice su neumoljive - kriminal se NECE smanjiti batinanjem kriminalaca, sudovi se NECE reformisati batinanjem kriminalaca, vi zatucani sadisti NECETE biti bezbedniji batinanjem kriminalaca. Ko ne veruje - uverice se tokom zivota (a najtezi slucajevi ce i umreti u pogresnom ubedjenju jer ih je priroda nepovratno zeznula pa ni nemaju sposobnost da shvate).
    A za zatucane jos nesto - policija postoji da:
    1) deluje preventivno (za nepismene - preventivno znaci pre dela)
    2) da sprovodi istrage/uvidjaje i sl. (uz pomoc sudija)
    3) da privodi osumnjicene/optuzene/one u bekstvu
    To su razlozi i svrha postojanja policije, ako niste znali (a siguran sam da niste)
  • Slanobarac

    22.04.2014 22:06
    Da li će ijedna vlast rešiti problem nelegalnog naselja Veliki rit?
  • PATTON

    22.04.2014 21:21
    Zašto je palica - "vaspitna"?
    Već sam jednom ovde ovo pisao:
    Upadne grupa takvih u vojni objekt, skemba ih straža i pozove policiju, koja ih odvede.
    Nekoliko dana posle, sve isto. I ekipa ista.
    Kažu mi za događaj.
    Pitam da li su zvali Vojnu policiju?
    Ne.
    A zašto.
    Pa civili su.
    Ali objekt je vojni!
    Kada se opet stvar ponovila (ista ekipa!), odvela ih je Vojna policija.
    Više se nisu pojavili…
    Baš se čudim što ih nema…

    Da. Pitaju Cigu šta bi radio kada bi mu polomili ruku na tri mesta.
    Paaaaaa, brate, ne bi više iš’o na ta tri mesta!
  • Mile

    22.04.2014 21:14
    plusevi na komentare
    Ovi plusevi na komentare bi trebali takodje da budu neki signal vlastima.
    Mi moramo da placamo sve troskove, oni naprave stracare na tudjem (najcesce drzavnom zemljistu) ne placaju nikom nista, jos traze da im se za dzabe obezbede komunalije itd.
    Voze zaprezna vozila u gradu - zabranjeno.
    Voze neke nabudzene tricikle, bez signalizacije, koce saobracaj...
    Meni za jednu sijalicu ako ne radi sledi kazna.
    Dokle bre?
    Sta smo mi?
    Budale?
    Gradjani treceg reda u sopstvenoj drzavi?
  • 22.04.2014 21:13
    Treba da vidite kako „demokratski“ dere američka policija.
    A tek njihova vojna policija!
    Prvi bez svedoka, a ovi drugi, redom. I svedoke.
    Posle se pozivaj na prava…
  • Sima

    22.04.2014 20:59
    O Askalijama
    Askalije na Kosovu nije izmislio Sloba. Ne psotoje nikakve Askalije, vec su to albanizovani Romi, odnosno, Romi sa Kosova koji govore albanski. Devedesetih godina su organizovani od strane nekoliko NVO iz Beograda. Pravo ime i prezime g. dina koji se predstavlja kao Dino Toplica je Abedin Bakali. Prezime Toplica ne postoji ni kod kosovskih Albanaca, niti Roma. Toplica je kraj od Prokuplja pa do Podujeva na Kosovu , a Abedin je rodom iz tog kraja, pa mu je to posluzilo za "umetnicko" ime kad je 1999. godine dosao u Novi Sad.
  • Stanko

    22.04.2014 20:15
    Cigići
    Ne mrzim cigane. Među njima imam dosta prijatelja, jednog od njih slovim "brate". Od vremena kada sam došao u Novi Sad, sve više ciganske populacije vidim kako rade nemoralne, nekulturn, neljudske i odvratne stvari. Krađa i uništavanje grada, nanošenje štete građanima. EU je stvorila zakone po kojima ih ne smemo dodirnuti, a oni su ih isterali iz EU. Sve su ih proterali u Srbiju, stvorili kojekake nevladine organizacije sa pravnicima da ih štite od povratka u EU, a na muku nama u Srbiji.
  • Blok

    22.04.2014 20:12
    Djura bubreg i Polovinski ah ta secanja!!! :-)
  • hanibal

    22.04.2014 20:08
    @Goran
    Gorane , ajde tih komentara , ja bi ih tukao , odvalio...Idi lepo u Rumenacku objasni im da si Mike Tyson Novog Sada i da ces im sve koske slomiti.
    Problem je sto su to ganci koji su zasticena manjina .Nisam rasista ni sovinista.Ali to je cinjenica ,ljudska prava i ostali bakraci.Sta treba da kazu policajci koje su prebili u Beogradu nedavno clanovi iste te manjine?Gde je onda bilo udruzenje "Askalija"?
    Neka se zale Kurini i Bokanu
  • 22.04.2014 20:05
    bravo policijo,samo tako,mukami je od tih aškalija,pogotovo na divljoj pijaci na satelitu,i dajte gradski čelnici,rešite tu bruku na novom naselju
  • PATTON

    22.04.2014 20:04
    Licenca za odvikavanje
    Policijo, na obuku kod mene!
    Čarapa + pesak = Black Jack
    Nema masnica, nema lekarskog…
    Ali, nema više ni krađe!
  • Aha

    22.04.2014 20:00
    Danijel
    A secate li se onog Danijela, sto je dobio batina od policajca u stanici, pa mu se "koferce" Dacic posle izvinjavao? A znate li da je par nedelja posle taj Danijel OPET uhvacen u kradji? I onda je na neki volseban nacin legla stvar i nikom nista? Ma tom panduru bih ja dao ORDEN i kao nagradu dao da prebije Danijela bar jos jednom al ovog puta stvarno! Kakav to mentol i nezahvalni sljam moze posle dve nedelje opet u kradju?

    Ne moze sa njima lepo! A policiji odvezati ruke, pa dok ne bude mira!
  • Горан Станковић

    22.04.2014 19:48
    МИ СМО ИПАК ПРАВНА ИНСТИТУЦИЈА КОЈА СЕ НЕЋЕ ТАКО Л
    Свака част председнику синдиката Ненаду Љубишићу на изјави. А што се тиче те ''контра тужбе'' треба је применити не само сада него увек када се за то створе услови тј.када се докаже та ЊИХОВА ПРИТУЖБА неоснована а то буде скоро увек!
  • НиколаНС

    22.04.2014 19:41
    Anonimus - Bahatim policajcima otkaz !!!
    Да има реда и закона у овој земљи ти полицајци, који су тукли лопове ухваћене у пљачки, би у, најмању руку, били награђени и унапређени. Док су они тукли лопове и разбојнике, било их је много мање. Како су добили наређење из "демократских" центара, криминал се повећао безброј пута. А требало би и вас, који штитите лопове и разбојнике, и осуђујете овакве поступке полиције, мало кроз шаке. Шуша се не боји Бога него батина. Управо је због тога батина из раја изашла.
  • 22.04.2014 19:23
    sramota za drzavu
    pa stacenam policija onda
    trebali su kafu daim skuvaju i odvedu ba rucak
    stvarno vise je sramota primaju socikale vece nego mi plate a kad ih uhvate u kradji misu krivi
  • novosadjan

    22.04.2014 19:23
    Pa sto banku ne opljackaju pa onda za svoje novce kupe sta hoce...
  • 22.04.2014 19:09
    da se vrati narodna milicija!
    ne znam da li su trebali da im donesu kafu ili banana split?
  • 22.04.2014 19:05
    Pažnja
    Najnoviji trend u radu istih je, da iznajmljuju stanove u najužem centru, dovlače familiju sa sobom i onda operišu porodično od 00-24. Ne možete mrdnuti ,a da vam neko ne gurne pod nos ruku, i kaže :"Daj ....." ako pružite otpor oni započinju performans tako da vas svi okolo gledaju kao idiota. Grupa klinaca uzrasta od 8-12 godina operiše noću u L.Telečkog, Z.J i Miletićevoj.Horde prosjaka i dečurlije koja se dernjaju (kobajagi pevaju) su sve vreme pod budnim okom nadzornih organa. Količina novca koja im dnevno prođe kroz ruke je tolika da bi vam sigurno pripala muka. To je "kulturni" lopovluk, a zaštićeni su kao posebna vrsta, ne smeš im se obratiti jer se odmah pozivaju na svoja "prava".
    A šte je sa našim pravom...????
  • Lalos

    22.04.2014 18:53
    tukli rome
    Kada je sezona u njivi dolazili su mi romi da rade u nadnicu,ostarili su i vise ih nema dosla grupa novi radili dva dana pokupili sve sto vredi iz spavaone i nestali.Tako je moje iskustvo ne mislim da su svi lopovi ali sada nece da rade a i neboje se.Nisu to oni nasi romi ovo su neki dodjosi.Oni stari dobro su radili i dolazili su godinama nikom u selu nista nije falilo jedan ih popise koliko ih je doslo trebuje ranu i tako do jeseni,a sad ovi bili pa duvaju u kesu piju pivo ko sundjer svaka rec brate.. i padaju.Nisam za batinu ali zna se samo batina resava nerad i lopovluk.
  • mama

    22.04.2014 18:50
    @Kimi
    Evo ja cu da te podrzim,jer sam nedavno dozivela strasno sikaniranje od tzv.narodne milicije bas iz uprave Detelinara...nasli da maltretiraju stariju zenu koja ih je pitala zasto su autom na polovini pesackog prelaza..e kad su izasli iz kola, e onda su mi se....za ceo zivot. Ja sam takav stres dozivela da mi je proradila stitna zlezda posle 20 godina. I bas bih volela da znam imena tih agresivaca...garantujem da je i "MOJ" tu...jer ta kolicina besa je za jednu dobru terapiju. Da li iko vrsi psiholosku analizu tih osoba. 80% njih su psihopate. Ko ce nas da zastiti od takvih ? KO?
  • Goran

    22.04.2014 18:28
    Jeste vi ljudi svi redom poremeceni?! Vama je normalno da policija MALTRETIRA maloletnike zbog kradje? Kome je normalno, najbolje sam na lecenje da se prijavi.

    Naravno da nije ok kradja. Nije ok sesti ni pijan u auto pa je vecina vas to uradila vise puta u zivotu. Jel treba pandur kad vas zaustavi noge da vam polomi zbog toga? Ako je sila resenje, daj da se svi lomimo onda.

    Mom detetu da se ovo desi.. .uhvatio bi jednog po jednog pandura, a onda bi doticni dobili jedno 20x gore batine. Posle mogu da me tuze slobodno i rade sta god hoce... ali dobili bi batine koje bi za ceo zivot pamtili.
  • kapetan

    22.04.2014 18:28
    kuka
    Odavno se kriminalcima nesme nista nesmes da im se suprotstavis nesmes da ih diras mogu da ti udju u stan a ti ili mi kao gazde mozemo samo kaficu da im skuvamo i da ih uputimo gde nam stoje novci i nakitako ih pipnes nadrljao si gore nego provalnik to je moje licno iskustvo u Srbiji treba menjati zakon o privatnom posedu i jos mnogo toga a pre svega sta rade klinci od 13 do 15 godina u gradu u 3 sata ujutru zato nam i jeste tako a i jos puno toga da se uradi da bi se omladina dozvala pameti i da se suzbije maloletnicka delikvencija.
  • MILAN

    22.04.2014 18:23
    SRAMOTA
    LJUDI OSUDE LI POLICAJCE IDEMO U MASOVNI ŠTRAJK DA BLOKIRAMO ULICE.DRUGAČIJE NE MOŽE.
    HVALA POLICAJCIMA ŠTO NAS KOLIKO-TOLIKO ČUVAJU.
  • 22.04.2014 18:19
    Kimi - slusaj ovog sad tek
    Da li ti možeš da povežeš dve činjenice-ZAKON ŠTITI LOPOVE, a policija je dužna da zaštiti narod! Kako misliš da to izvedu? Sve to tvoje stoji, ALI ako u državi imaš kriminalce sa desetinama krivičnih prijava na koje sudstvo NE REAGUJE, šta očekuješ od policije? Da stoji i čeka u redu da budu opljačkani? Da li si ti svestan da narod živi u strahu od krađe? Ne preterujem, mnogi ljudi se ne usuđuju da na duže napuste stanove i kuće. U autobusima džepare samo tako. To su organizovane kriminalne grupe za koje se zna. Pouzdano znam da je reč čak o grupama sa strane koje nasumično pljačkaju. Policija je odradila svoje, neko drugi nije. Pre nekoliko dana policajac na dužnosti u Novom Sadu je teško ranjen! Ako oni nemaju nikakva ovlašćenja da primene silu- KO ŠTITI MOJ ŽIVOT??? Da li ti možeš da shvatiš da je bezobrazluk određenih grupa, zbog popagiranja zaštite kojekakvih ugroženih, došao do tačke da potežu oružje na policiju-službeno lice na dužnosti!!! Za krađu do 15000 (čini mi se), država ne reaguje! Policija ima moju podršku, ne da ih tuče, da im polomi i čekić, nakovanj i uzengiju (slušne koščice). Hoću da se krećem bezbedno, a ne da živim u strahu koga ću zateći u kući, hoće li me neko opelješiti u autobusu...
  • Posmatrač

    22.04.2014 18:08
    Izreka
    Ne boji se djavo Boga, nego BATINA!!!

    Vrlo poučno, istinito, delotvorno i efikasno!
  • 22.04.2014 18:07
    Ma i treba da ih tuku. Da su u Adicama odma tukli a ne fino i kulturno sad momak (policajac) nebi ležao na intenzivnoj sa metkom u stomaku.
  • Marko

    22.04.2014 17:36
    Prevarant
    Taj Toplica Abedin, predsednik Askalija uzima od AP Vojvodine novac da izdaje novine o afirmaciji Askalija a tih novina nema nigde, niti ima da se kupe niti se dele...
    Prevaranta od njega goreg nema. Za 3000 dinara vas prijavi na njegovu adresu radi dobijanja biometrijskih dokumenata i odlaska u inostranstvo. Imate zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog znacaja pa proverite sami... Kuca od 35 kvadrata a prijavljenih 200...
    Novinari nadjite malo vremena.
  • 22.04.2014 17:36
    Nije cudo sto NS zovu Texas!!
    Jer doslo bas neko lepo vreme za lopove i kriminalce u Novom Sadu, posle ovog ni policija ih vise nece dirati!?
  • 22.04.2014 17:28
    Bahatim policajcima otkaz !!!
    Da ima reda i zakona u ovoj zemlji,te siledzije policajci bi dobili radne knjizice u ruke i slobodno mogli bi da "zaduze" kolica od kolega Roma, da kao nezaposleni nastave njihov posao prikupljanja sekundarnih sirovina dok ovi budu na izdrzavnju visegodisnje kazne.Ali posto smo mi provizorijum od drzave,drustva sve ce se zavrsiti na batinama...a batinasi u uniformama ce i dalje da tuku,romi da kradu,mi da pisemo komentare i tako ...
  • kimi

    22.04.2014 17:16
    slusaj ovog sad tek
    za Anonimusa
    "Hmmm... E dobro da znam, sledeći put kad mi bude vreme ručku odo do pekare da ukradem nešto da jedem."

    Nadam se da ces popiti takve batine da pozelis da crknes od gladi i da cete privesti ovi vrli pajkani koga nasi sugradjani tako lepo podrzavaju. Vidimo se na nekoj drugoj vesti o njima kad ih budete opet pljuvali, pa cu vam linkovati ove komentare kako je skroz normalno da policija bije. Ovde su se ili botovi utrestili ili su svi jarani i djetici dosli sa fejsa na 021 umesto da idu na obuku gde ce im biti objasnjeno da je to zabranjeno i protivzakonito raditi i da ako si policajac da tek onda treba da postujes zakon, a ne da ti se gleda kroz prste jer ga krsis, to je upravo ono sto najvise nevalja u ovoj smrdljivoj drzavi - korupcija i manjak revnosti u primeni zakona. Da nije tako, ne bi ni te policajce privodili na razgovor. A vi sad idite napravite peticiju da budu pusteni. Sutra ce nekog od vas opet overiti u potiljak pijani. Dajte im jos jedan primer da mogu da rade sta hoce jer su u pitanju neki Romi. Stidite se. Ako su lopovi uhapsite i posaljite na robiju. Ali nece ni dana videti jer su ih odlomili od batina. I pojeo vuk magarca. Da su radili po zakonu, imali bi vise uslova da ih strpaju u celiju. I sad mi tu neki prepametni komentator sto jos nije naucio da vezuje pertle pa gaca u kaljacama prica sta je ispravno. Jedva cekam da neko od vas pametnih isto tako padne i tako dobije po rebrima da mu kazem da je to pravda i da podrzavam nezakonito nasilje. Sa kim ja zivim ovde, sve neki brdjani sto knjigu otvorili nisu.
  • Mile

    22.04.2014 16:57
    Rad
    Zaustavi bilo koga od njih i ponudi da nesto rade pa ces cuti...
  • Mile

    22.04.2014 16:54
    Kosovo
    Da li EU garantuje bezbednost na Kosovu.
    Napraviti im tamo kuce i omoguciti povratak.
  • detelinarac

    22.04.2014 16:41
    udri policijo moja
    kad smo klinci bili Djura-Bubreg nas je lemao kad god smo nesto mafijali..od nas je ljude napravio,NIKADA mu nisam zamerio i rado ga se setim
    POZDRAV DJURI!
  • bivsi autonomas sada republika

    22.04.2014 16:34
    Da li sam ja budala ili...
    Kada ce se vec jednom stati takvim ljudima na kraj?!Pre mesec dana sam imao provalu u kuci a fala bogu ima takvih ugrozenih sto kradu jer su gladni i tom prilikom su mi napravili stetu preko 500e i niko me nije ni kontaktirao od nadleznih posle podnosenja ostetnog sahteva!!!
    Redovno placam sve racune i dazbine-harac drzavi registrujem auto...a ONI?!Voze trokolice i konjske zaprege bez: prve pomoci,isprava,osiguranja...a mi nenormalni gradjani dobijamo kazne za svaki prekrsaj A ONI?
    koliko njih ima licnu kartu,koliko njih placa dazbine,koliko njih placa porez,penziono,zdravstveno?!oni su ugrozeni a mi nismo?
    najlakse je ukrasti necije?!Ja licno radim u firmi koju je drzava prodala-privatizovala,radio sam godinu dana bez plate a svaki dan isao i normalno radio kao da primam platu i pored svega toga sam posle posla isao i radio fizicke poslove da bi imao A NISAM KRAO JER SAM GLADAN!!!
    Oni su ugrozeni a ja-mi nisamo?
    Dokle bre da se oni smatraju ugrozenim i da se to opravdava?
    E MOJA VOJVODINO!!!
    Drzava-SNS se brine kako ce da resi preduzeca u restrukturiranju i 60000 gladnih usta radnika koji su u takvom polozaju ne svojom krivicom!!!
    Znaci imacemo 60000 ljudi koji ce moci da kredu jer su ostali bez posla i gladni?
  • 22.04.2014 16:02
    Puna podrška policiji! Udrite po lopovima, kičmu im slomite, bez obzira na to da li su Aškalije, Srbi, Mađari...Lopovi ne poznaju nacionalnost.
  • 22.04.2014 15:59
    @Jasna ,Vladimir....
    Nema zakona da nas zaštiti od kojekakvih grupa kojima su data "prava". Čim ih neko uhvati u krađi, i bez premlaćivanja, optužuju za diskriminaciju, zato što ih tako uče. Od kada su postali diškriminišani narod u Novom Sadu i okolini nema mira od njih. Raspitajte se koliko je bilo provala od strane istih (uhvaćeni na delu) u poslednjih nekoliko meseci!
  • 22.04.2014 15:42
    sladoled
    Na konto jednog komentara.Ako mog deteta uhvati prodavac da krade sladoled i treba da ga osamari pa sledeci put nece sigurno.A ovo sa takozvanim askalijama ko god ih podrzava i sazaljeva neka dodje na nedelju dana na klisi pa posle toga neka komentarise.To je jedna obicna bagra kojoj niko nista nemoze.Cast izuzetcima a malo ih je.
  • Rob

    22.04.2014 15:34
    ...
    Aaaa, pa ako su gladni pa bi preprodajom gvožđa zaradili neki dinar onda u redu, nikom nista...
  • Ana

    22.04.2014 15:27
    i da,
    lep primer dajemo deci,nemojte učiti, nemojte raditi , kradite. Blago ovoj državi.
  • Ana

    22.04.2014 15:21
    sta reći?
    očigledno je da policija ne treba da radi svoj posao, s obzirom da posle toga mora da bude saslusavana, a svi pošteni gradjani treba da se ugledaju na dotične i ne rade, nego kradu.
  • @ Vladimir

    22.04.2014 15:04
    "Zarad krađe od 100-200 evra, dozvoljeno je nekoga prebiti od batina, i to još treba da radi naša policija?!"

    Kada ti neko ukrade tih "tricavih" 100-200 evra obicno ih nikada ne dobijes nazad. Policija uhapsi lopova, preda ga sudiji a sudija ga pusti. POsto je tak po difoltu siromasan i nezaposlen nemaju odakle da mu uzmu tih "tricavih" 100-200 evra pa da ih tebi kao ostecenom vrate. Ja bih za tih 100-200 evra koje bi mi neko ukrao istog ubio. Meni je samo Informatika 10.500 dinara mesecno i treba da mi ostane jos kinte da platim struju, telefon, da jedem. Sto se mene tice i treba da biju ne za 100-200 evra nego i za 100 dinara. Onaj sto su ga panduri pre neku godinu natamburali jer je visestruki povratnik u kradjama pa mu se posle Dacic na televiziji javno izvinjavao samo dva dana posle tog javnog izvinjavanja je ponovo uhvacen u kradji na benziskoj pumpi.
  • микица

    22.04.2014 14:57
    Некада кад је Милицика прво тукла овакве па онда питала знао се ред у држави! Од кад су нам стигла "људска права" настао је хаос јер свака багра себе сматра за угрожене и тражи људска права! Море у рудник са лоповима!
  • 22.04.2014 14:55
    Ja sa tim Askalijama imam gorkog iskustva. Jedne godine sam resio da ocistim dvoriste i tavan od neke gvozdjurije. Malo dalje niz ulicu vidim ih sa trokolicom kako preturaju po kontejneru i velim sebi da pitam njih hoce li da odnesu tu gvozdjuriju pa neka je negde prodaju i zarade koji dinar. Hoce oni,nema problema. Pitaju koliko treba da mi plate da im dam to gvozdje. Kazem ne treba nista da mi plate,neka ga samo odnesu,dajem im za dzabe. Udjemo u dvoriste,pokazem im sta da odnesu a sta da NE DIRAJU. Isto tako se popnemo na tavan i pokazem sta mogu da odnesu a sta da NE DIRAJU. Odnesu oni to iz tri ture. Sutradan me zove komsija na posao i kaze mi eno neki Romi ti iz dvorista iznose neke stvari. On ih pitao sta to rade a oni mu odgovorili da sam im ja to dozvolio. Doletim do kuce a oni odnose sve ono sto sam im dan pre toga rekao da NE DIRAJU. Krene objasnjavanje,krenuli oni coporativno da urlaju na mene. Ubedjuju me da su mi oni za to sto danas iznose juce platili,da su mi dali novce. Cekaj bre malo,nikakve novce ja nisam dobio niti sam im obecao da mogu da nose nesto sem onog sto su dan ranije odneli. Krenu oni sada na siptarskom da se svadjaju samnom,nista ih ne kontam,doslo jos par njih od nekud. Na kraju zovem ja policiju,oni dodju a ovi krenuli policiji da pricaju bajke,kako su oni to meni platili a ja im sada ne dam da nose. Pa ako im ne dam da nose da onda ja njima sada vratim novce. Dva sata smo se mi tu prepirali na ulici. Na kraju me odvuce policajac u stranu i lepo mi kaze "niste trebali da nas zovete, trebali ste pozvati par prijatelja pa da im porazbijate glave". Na kraju im dam 3.000 dinara za koliko su me optuzili da sam im "ukrao" samo da se nose u tri lepe,da ih ne gledam vise. Em su lopovi,em lazu a da ne trepnu. Od tada svaki put kada se parkiram i posaljem SMS za parking a neko od tih garavih mi trazi pare zato sto sam se tu parkirao odvalim mu samarcinu da se sve pusi. Jos ga i fotografisem da ako mi nesto zezne na kolima da mogu da ga pronadjem i oderem ko vola u kupusu.
  • 22.04.2014 14:50
    Takvi isti su meni radionicu obijali 2 puta za 4 meseca a vi ih branite, lako je kada vama nista nisu ukrali i stetu napravili. A kada ih uhapse cekaju sudjenje par godina a onda policija ne moze da ih nadje...prave budalu od drzave...
  • 22.04.2014 14:37
    Pitajte ljude sa klise sta misle o njima koji svaki dan zive pored njih pa onda kucajte komentare sa 12 sprata solitera na limanu. Podrska policiji!!!
  • 22.04.2014 14:30
    Odlicno su i prosli jer da su na mene naleteli vise ih nista ne bi bolelo, nikada vise!
  • Ducca

    22.04.2014 14:22
    @Mario: upravo tako. Ne vredi trositi reci na ove koji potapsavaju ove koji su krsili zakon a nose uniformu. I ja sad treba sutra da verujem da ce raditi kako treba? Ljudi ovde ne shvataju da ova prica ima siri pogled i samo ko budale tapsu po ledjima one koji su zakon krsili a predstavljaju ga. Ne razumem to nikako. Posle ce da pitaju ima li zakona i pravde - pa nema, tapsali ste policiji koja je trebala da bude ta pravda i zakon kada su isti krsili.
  • momentalni otkaz

    22.04.2014 14:01
    Policajci koji direktno krse nekoliko zakona, Ustav, pravilo sluzbe itd. su daleko stetniji i opasniji po drustvo i drzavu od nekih tamo lopova (cak i od naoruzanih razbojnika). Ko to ne razume, verovatno ima IQ manji od broja cipela/patika...
  • 22.04.2014 13:57
    što nisu krali od advokata ne bi im se ništa desilo.
  • 22.04.2014 13:55
    kad nema rezulata i kad kradja postaje normalna svako može da očekuje da prilkom kradje bude i ubijen ako ne od policije ono od oštećenog. Svi imamo pravo da nam pukne film jer je istanjen
    Živela policija :) Oni jedini rade još svoj posao u Srbiji. Sve su na njih svalili. Inspekcija služi samo državi a policija i sud su preuzeli sav teret.
  • @Mario

    22.04.2014 13:50
    ...
    Prijatelju... ne dao mu Bog da udje u moje dvoriste, a neka mi posle sudi ko god hoce i kako god hoce!

    A policiji svaka cast! Udri barabe!
  • batine ne deluju

    22.04.2014 13:47
    Posao policije nije da kaznjava vec da privede osumnjicene/optuzene. Sud i uprava za izvrsenje (zatvori) se staraju o ostalom.
    P.S. Ko dobije batine tokom privodjenja/ispitivanja uglavnom dobije drasticno manju kaznu na sudjenju
    P.P.S. Kriminalci bi, da imaju izbor, uvek odabrali batine umesto zatvorske kazne. Ko ne veruje - nek ode da proveri/sprovede anketu
  • 22.04.2014 13:46
    znam da ima sudjenje al kad im viri peruška iz guze a nestala je peruška zna se koga će da biju. Neka otvore peticiju policajci potpisaćemo im. Hvala im što nas čuvaju!
  • Tja

    22.04.2014 13:45
    Da dodam, to je ista ona policija koja ne zatvara lokale nocu zbog kojih zena ne moze 1000 noci da spava, ista ona koja svoje kolege trpa na ulaze lokala pa posle neko popije batine ili jos gore, jel treba jos da nabarajam ili da se pravim glup i da ih tapsem po ramenu i ponasam se kao da su preko noci postali drugi. Mante se corava posla. A sad ljubitelji golubijeplavog stofa nastavite sa circle-jerkom i pravite se glupi.
  • Milka

    22.04.2014 13:42
    trebali su da ih pomaze i kažu:''no no!!!''
    E ovo je klasični primer romskog terora! Slažem se sa činjenicom da je možda bilo preterane upotrebe sile ali ovo je klasično izvrtanje činjenica. Otkud mi znamo da grupa prestupnika nije pružala otpor policiji? Na osnovu svedočenja tamo nekog čoveka iz "Centar za afirmaciju Aškalija"? Pa njima je kanda sve dozvoljeno: da teraju zapregu po gradu, uništavaju kontejnere (lično sam videla kako čupaju poklopce na podzemnim kontejnerima), žive u poludivljim naseljima bez dokumenata, kanda, pucaju na policiju,... a kada se na njih primeni zakon onda je to ugrožavanje ljudskih prava!
    Kada se Aškalije i Romi uvedu u sve sisteme države i počnu da se vladaju kao svi stanovnici ove zemlje (ovde ne pravim razliku po rasnoj pripadnosti) onda možemo pričati o jednakosti! Dokle će se samo njima ''pomagati'', ''gledati kroz prste'' i ''tolerisati''. Nemam ja ništa protiv Roma nego protiv javašluka i bezzakonja! Isto bih reagovala da se bilo ko drugi pozvao na ''ugrožavanje prava'' u ovakvoj situaciji.
  • 22.04.2014 13:31
    A pa kad sam budala...
    Evo sa svojih 30 godina sam mislio da moraš da zaradiš za lebac, sad vidim da je dozvoljeno krasti ako si gladan... Nema problema, onda ću i ja da kradem samo ujutru kad se probudim, u vreme ručka, oko 16h kad je vreme užine i uveče oko 20h... Zašto da radim, koji će mi posao, škola, zanat...
  • limanac IV

    22.04.2014 13:28
    Da se ovo desilo pre 20 godina i da su ih uhvatili Đura bubreg i Gadafi nebi im palo na pamet više ni dugme da ukradu,još bi im bili i zahvalni,oj demokratijo propadosmo uz tebe....
  • Okp

    22.04.2014 13:26
    Pa po njemu bi pola Srbije trebalo da krade...jer su gladni... i neka su dobili batina sledeci put ce dva puta razmisliti pre nego sto krenu u kradju... Sto nisu otisli na njivu da rade...pa lakse krasti nego raditi...
  • torbar

    22.04.2014 13:20
    batina je iz raja izašla
  • 22.04.2014 13:19
    Bijete gladan narod, a one belosvetske narkomancine sa Exita ni da pipnete.
  • Y

    22.04.2014 13:19
    Moje skromno mišljenje
    Neka ne tuku narod, kad se pobuni protib korumpirane vlasti. Ali neka tuku "krimose", slobodno, pa će drugi put znati šta ih prvo čeka: batine, pa sve ostalo.
  • Sedam

    22.04.2014 13:16
    Ko je kren'o u krađu, mora da računa sa batinama. A ko ih brani, on im je sučesnik.
  • Mario

    22.04.2014 13:14
    Slušajte vi koji mislite da policija treba da batina koga hoće - grdno grešite, u svakom civilizovanom društvu čovek ima pravo na odbranu i na dostojanstven tretman. Jednog mog prijatelja su uhvatili panduri zato što je navodno ukrao neku sitnicu i prebili ga na mrtvo ime. Bravo. Jedini problem je u tome što on nije bio ni kriv ni dužan - neko je bez veze uperio prst na njega, a on dečko ni kriv ni dužan, slučajno je bio u istom kraju, zlatan momak koji ni dinar ne bi uzeo koji nije njegov. Ali bitno da su prebili svog "krivca". ALO LJUDI, zato postoji suđenje (kakvo-takvo), a ne da policija uzima stvari u svoje ruke, pa ne znam koliko da su sigurni da je neko kriv. Sutra ćete vi ili neko vaš dobiti batine zato što je muriji "delovao sumnjiv". Zato je Srbija u takvom stanju u kakvom jeste, hoćemo zakon i red, a ustvari nećemo ga.
  • ellieni

    22.04.2014 12:57
    Lopovi i treba da dobiju i batine i zatvor. Sta me briga sto nemaju hleba da jedu, nema ni ja pa radim...ne kradem...daj vec vise prekinite da preokrecete stvari.. lopove policija treba da hapsi i tuce ako treba i lopovi treba da idu u zatvor. tacka.
  • Obrad

    22.04.2014 12:51
    Haha
    Trebali su policajci da im utovare gvožđe u kamion, slikaju se sa njima i taguju na fejsu kako su pomogli gladnim ljudima koji su pošteni samo vole da kradu.
    Posle Maje sve je moguće.
  • 22.04.2014 12:50
    javasluk
    Juče sam posmatrao sa terase svog stana kako petorica roma kradu staro gvožđe sa jednog gradilišta (armatura, žica i razni budaci). Jedan čuva stražu dok četvorica čerupaju. Viknuo sam im ali me nisu zarezivali 5%. Komšija je pozvao policiju ali su oni pobegli. Dokaz da se ničeg više ne boje je sama činjenica da su ovo radili oko 16h. Da ne spominjem kako je ukraden poklopac od šahta na krivini kod moje zgrade pa su ljudi kolima upadali redovno, pogotovo noću. Izgleda da batinama jedino možeš dopreti do nečijeg mozga...
  • cd

    22.04.2014 12:50
    -
    malo su ih tukli to je ocigledno. A valjalo bi da policija malo "preslisa" i ovog Abedin-a koji poziva siromasne da kradu i cak pravda takve stvari.
  • Ducca

    22.04.2014 12:49
    @Anonimus - Baraba se ne boji Boga, nego se boji batine.
    Svinju iz bašte nećeš isterati lepom molbom, već štapom.


    Vidi druskane, izadji iz pecine i kazi tom tvom bogu da moze da koristi ogradu pa mu nece svinja ulaziti u bastu, pa ce imati i plodove vrta i svinju. Opet neki jaki 'riscani koji probleme resavaju batinom jer su previse glupavi da bi smislili bolje. A i kako da budu pametniji kada su uceni da ne misle svojom glavom vec da rade sta im se kaze. Kmetovi nikad nece biti mislioci. A nasa policija nikad nece biti bolja dokle god joj se pravdaju ovakvi izleti, pogotovo ovako idiotskim metaforama.
  • ****

    22.04.2014 12:48
    Kazna !
    Policajce kazniti u slučaju da ih nisu dobro i dovoljno tukli !
  • none

    22.04.2014 12:42
    @LOL - PA ŠTA?
    Pa sa ovom tvojom logikom nema veze ako je policija pretio tvom bratu. Ne možeš ocekivati da policija ne poštulje zakon ali samo kada to tebi odgovara.Možda sutra i tebe malo obrade pa šta...
  • 22.04.2014 12:41
    Tako, nego kako
    Ranije su takve mere primenjivane i očigledno su bile delotvorne. Podržavam.
  • Федерико

    22.04.2014 12:39
    Гладни, а?
    Па колико је тих гладних цигана? Покрадоше све поклопце шахтова по улицама. Не могу кола да се возе од рупа јер су ови гладни све поскидали. Мој комшија поломио руку кад је упао у шахт и рекао је да ће их побити само ако буде видео да неко краде те поклопце. Где си комшија синоћ? "Побијеш г..на и готова ствар"
  • Igor

    22.04.2014 12:25
    Kako???
    Zasto se odmah misli na Rome, ako se spomene Veliki Rit? Da li ne neko cuo za Askalije do pre 20 godina? Njih je izmislio Sloba da bi se smanjio stvaran broj Albanaca na Kosovu...
    U tekstu pise da je policija pretukla grupu...
    Zatim pise da je zatekla samo dvojicu, ostala dvojica su pobegla...Kako su onda istukli grupu? Koliko osoba cini grupu?
    A i sto ne pitaju ove pretucene ko su ostala dvojica iz ekipe?
  • Tja

    22.04.2014 12:09
    Kad oni koji predstavljaju zakon isti ne postuju, nemojte ni vi gradjani da ih postujete. Bas me bole sto su ih uhvatili u kradji, ako nisu postovali citap, nemamo o cemu da pricamo. Uhapsite ih, odradite svoj posao i zdravo. Niste vi sudstvo ni izvrsioci da to radite. Ali dobro, kada me neko bude na pijaci zakinuo za 100gr prebicu ga. Ako bude na cokoladi pisalo 100gr a ja manje izmerim, razmontiracu im celu prodavnicu. Nemo' neko da me nije podrzao ili rekao "pa sto tamo kupujes" i "sam si usao tu da kupis". Pa i ovi su sami otisli u Kamenicu i sami izabrali da budu predstavnici Zakona koji - NE POSTUJU. Necu ni ja. Svejedno mi je dal' je to bio neki mandov ili ne, ako pise u citapu da oni to nesmeju da rade - ONDA JE TAKO. A vi sad mlatite praznu slamu koliko hocete, vi ste saucesnici kretena koji ne rade svoj posao i koji ce sutra i vas da ostete na slican nacin, kao sto su to cesto puta uradili. A nekog majmuna u mercu ce da puste, jos ce im i p###siti isto tako nepostujuci Zakon. Naivcine.
  • 22.04.2014 12:08
    Ne bi bilo uredu da policija tuče lopove u slučaju da sudstvo radi svoj posao. Ali ovako, po ko zna koji put, naderaće policajci zato što bar nešto pokušavaju, a sudije i tužioci kojima su ovi bilmezi dovođeni verovatno po stotinu puta pre ovog slučaja, da bi samo bili pušteni - će samo da gledaju, prođu nekažnjeno i još da se naslađuju! Pravo i pravda - niđe veze!
  • 22.04.2014 12:07
    Hmmm... E dobro da znam, sledeći put kad mi bude vreme ručku odo do pekare da ukradem nešto da jedem.
  • Vladimir

    22.04.2014 12:05
    Još jedared bruka i sramota
    Dragi moji (bivši) sugrađani, iskreno se stidim u čega se pretvorio Novi Sad i kakvi ljudi sada žive u njemu (a možda su to isti koji su i živeli, nije ni bitno). Zarad krađe od 100-200 evra, dozvoljeno je nekoga prebiti od batina, i to još treba da radi naša policija?! Možda da uvedemo pravilo, prvi put tuci, drugi odseci ruku, treći pucaj u glavu? Da li bi vas to smirilo i učinilo Novi Sad bezbednijim mestom? A onda kada neko pretuče vaše dete koje iz opklade ukrade sladoled, pa ga uhvati prodavac i ubije Boga u njemu, onda ćete vrištati na sav glas i tužiti i prodavca, i Frikom, i gradonačelnika. Ova divna ideja "oko za oko zub za zub", ili u ovom slučaju "bubreg za malo gvožđa" je baš primerena za treći dan Uskrsa. A, pomalo paranoidno, interesantan je i ovaj sistem 021 koji na svaki moj negativan glas za vaše komentare dodaje 5-8 pluseva, da slučajno ne bi nekome palo na pamet da se ne složi sa ruljom koja ovde bljuje žuč, a na izborima se klanja do zemlje Njemu... Gde je kraj?
  • 22.04.2014 12:05
    I TO JE PRAVDA!!!!!!!
    do malo pre smo kukali kako nema policije i kako smo nezasticeni ....a kad policija obavlja svoj posao onda ih treba tuziti ....SRAMOTA ....kamo srece da policija malo vise bije ,nebi bilo toliko huligana i razbojnika od 12..13 godina ,,,,i gde su bili ti roditelji i sta dete od 12 godina radi u deset sati uvece napolju???????
  • alo,alo

    22.04.2014 12:04
    zaboravio sam da kazem
    podrska policajcima sa detelinare !!!!!
  • kill it with fire

    22.04.2014 12:02
    kill it with fire
    Abedin Dino Toplica moras razmisliti tom glavurdom pre nego sto nesto izneses u javnost.
    Ni na koji nacin nemozes dati legitimnost kradji tudje imovine NI NA KOJI. Ima jako puno gladnih ljudi u Vojvodini gde to nikada nije bio slucaj.
  • 22.04.2014 11:55
    Baraba se ne boji Boga, nego se boji batine.
    Svinju iz bašte nećeš isterati lepom molbom, već štapom.
  • LOL

    22.04.2014 11:53
    PA ŠTA?
    Ja zaista ne vidim ništa loše u njihovim postupcima šta više, mogli su malo više od lakih telesnih povreda da im poklone pa da im nikad više ne padne na pamet i baš me briga što su "obojeni"isto bih rekao i da nisu, lopovi se ne mogu drugačije dozvati pameti.Al opet što se tiče policije trebalo bi malo pooštrti i njihovu kontrolu jer čujem od dosta ljudi da na sve strane dolazi do zloupotrebe službenog položaja.Meni je recimo brat izašao u petak sa prijateljima nakon posla, inače mu se često dešaava da ga legitimišu(valda zbog jako kratke kose, ne znam)pa tako i u petak.Međutim interventni policajac ga je izvukao u L.T. iz društva u stranu, legitimisao ga je i rekao da mu je žao što nosi uniformu jer bi mu najradije slomio lobanju? WTF
  • Krcko

    22.04.2014 11:52
    Zasto?
    Zasto "pravnici" provociraju gradjanstvo? Zasto ne kaznjavati lopove kako treba? Da li onda treba da iskljucimo policiju iz svega toga pa da pravdu uzmemo u svoje ruke? To li se ceka? Bojim se da bi ih tada kaznili mnogo zesce od obicnih batina! Mislim da bih rado unakazio svakog ko mi udje u stan da krade, na primer!

    Moja podrska policajcima!
  • alo,alo

    22.04.2014 11:51
    dino ?
    95-96 sam mu davao 500 dem na pozajmljenih 2000 dem mesecno !!!
    svodnik,preprodavac,diler......!!!!!
    izgradio 2 sprata sa sobicama 3 X 2,sa jednim krevetom i ogledalom u pasazu futoske ulice!!!
    slobodno proverite !!!
    sada podrzava ddd i bokana !
    askalija ?
    kao sto sam i ja rom a ne vojvodjanin srpskog porekla !!!!
  • Jasna

    22.04.2014 11:46
    Hrabri
    što tuku cigane ,i uvek samo cigane. Sramota. Što ne tuku Miškovića taj je krao nego mu se klanjaju. fuj
  • ZoranNS

    22.04.2014 11:43
    Ovde je sve uredu osim naslova, policajci
    Ovde je sve uredu osim naslova, policajci pretukli LOPOVE uhvaćene u krađi, a roditelji koji su angađovali advokate da plate štetu, kako nisu imali za leb, a imaju za advokate, ovi iz malog rita su veoma vešti, njih psi ujedaju svaki dan dva puta i dižu pare za to, sada je izgleda u modi, navuku policiju da ih bije pa onda advokati, nenormalne stvari se pretvorile u unosan biznis.
  • Aleksandar

    22.04.2014 11:37
    Siroti mali lopovi
    Sigurno su bili iscprljeni od gladi pa su jedva vukli taj gradjevinski materijal. Zli policajci im nisu ni pomogli. Bar da su ih nahranili, napojili i razvezli kucama da stignu da popiju benko pre spavanja da se dobro odmore pa da sledeci dan ukradu deo pruge da ispadne voz i poginu ljudi.
  • 22.04.2014 11:37
    I trebali su još više da ih oleše od batina. Briga me za razne Šariće, Dinkiće, Miškoviće i slične lopove jer od onoga što su oni pokrali ja nemam ni dinara, ali ovakvi lopovi kada mi direktno pokradu iz dvorišta ili obiju auto imam i te kakvu štetu. Nekada se znalo, kada policija uhvati u krađi nije potreban ni sudija za prekršaje, dovoljno je prevaspitavanje u policiji da sitnim lopovima nikada ne padne na pamet više da se uhvate nečeg tuđeg. Danas su kriminalci i sitni lopovi postali gospoda, još moraš da paziš da im ne ugroziš prava dok te oni kradu... more batina je iz raja izašla!
  • The Lalosh

    22.04.2014 11:36
    Čuj gladni...
    ... a roditelji angažovali advokate. Od čega advokate plaćaju? Što nisu deci dali da jedu za te pare?
  • 22.04.2014 11:35
    Uhvaceni U KRADJI
    Ajde da su ih tukli nevine ili onako bezveze, nikom nista.

    Ocito da policajce ispituju jer su ovi 99% Romi pa se digle kuke i motike.

    Da rezimiram: Uhvaceni su LOPOVI U KRADJI ! Neka ste ih tukli! I ja bi ih isto tukao! Nebitno da li su Romi, Madjari ili Srbi !!! To su LOPOVI !!!
  • Shimmy

    22.04.2014 11:33
    ako, ako
    Iako je ovako nesto vrlo opasno i moguce lako zloupotrebiti, posto sudovi ne rade posao, verujem da se mnogi gradjani nadaju nedostatku dokaza, pa da "zakon" radi malo i na stranu policije, a ne uvek kriminala
  • Jogi Letač

    22.04.2014 11:27
    A na sudu bi dobili ukor razrednog starešine! Da li su ovi roditelji podneli i prijavu protiv njih samih što nisu dobro vaspitali svoje potomke. Što se tiče posla, na selu ne možeš naći ko da ti radi u poljoprivredi, najčešće samo stari ljudi idu u nadnicu, omladini se ne isplati. Radije će da bleje u kafićima.
  • Pravednik

    22.04.2014 11:26
    Najzad
    prava policija! To je jedini način da se ovo zlo zaustavi. Objavite imena advokata da znamo koga treba izbegavati. Čuj "gladni" a nisu se setili tražiti posao pa makar i pred skupštinom grada.
  • 22.04.2014 11:26
    Uh...
    Kradu jer su gladni,a roditelji imaju para za advokate!? Treba dati policiji veca ovlascenja. Kad god nekog uhvate u kradji ili unistavanju tudje imovine,neka ga dobro "istresu iz gaca"...Dokle da se kradja,razbojnistvo tolerise?
  • nick123

    22.04.2014 11:26
    I treba da ih tuku. Ja samo ne znam kako vise u ovoj drzavi nikoga nije sramota ni za sta. Tukli lopove i ispali idioti. Ma treba vratiti lepo zakon za vreme Tita i cao...
  • Bojan

    22.04.2014 11:26
    Bravo za Policiju!
    Možda ih jesu tukli...ali ih nisu tukli dovoljno.

    Što se mene tiče, nek lome sve ove lopovčine što ljušte grad, a pritom primaju socijalnu pomoć i dodatke, ne plaćaju nijedan porez i ne odgovaraju ni za jedan prekršaj ili krivično delo.

    Udri milicijo!
  • joja

    22.04.2014 11:26
    Ako se nisu opirali, policijsko nasilje nema opravdanja, a pogotovo nastavak u stanici.
    A, bogami, ni to "da su mladići krali jer su gladni i da bi preprodajom gvožđa zaradili neki dinar." Baš ih lepo afirmiše!
  • Sima

    22.04.2014 11:23
    Nagraditi policajce ako su uradili ovo.A Abedina treba da je sramota zbog izjave.
  • Puf, pant

    22.04.2014 11:23
    Znaci, ko je gladan sme da krade?! Pa sta cekamo?!
  • -

    22.04.2014 11:23
    -
    e pa sada.
    da ih ne bi mazili
  • 22.04.2014 11:22
    Ma nemoj
    Krade zato sto je gladan i preprodajom UKRADENOG gvozdja bi da zaradi neki dinar. A kada ih uhvate na delu i dobiju ono sto su zasluzili onda trce kod mame i tate a oni kod advokata.

    Sta reci, osim da ih nisu dovoljno istukli.

  • 22.04.2014 11:21
    ...
    ''On još napominje da su mladići krali jer su gladni i da bi preprodajom gvožđa zaradili neki dinar.'' - ovaj izgovor ne može da opravda krađu.
  • grrrrr

    22.04.2014 11:20
    @Centar za afirmaciju Aškalija
    Baš ste ih lepo afirmisali, sad im lepo platite advokate i podelite zaradu.
    Još samo momci da priznaju koliko puta su bili tu, a da ih niko nije uhvatio.
  • PreduzetnikNS

    22.04.2014 11:15
    Krali su jer su gladni?!
    Koliko ja vidim to su sve momčine koje su sposobne za rad! Postoje i drugi, pošteni, načini da se zarade pare i kupi nešto za jelo! Sramota!
  • member

    22.04.2014 11:15
    pa i treba da dobiju batine! samo tako mogu da se nauce pameti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna